Så här startades Nostalgia

Vi grundades April 2003 av Pelle & Ola

Det hela började med att Pelle och Ola som arbetade på samma företag började prata om att ev spela lite ihop och starta ett band.

 Det blev ju ganska tunnsållat med trummor och en gitarr så vi frågade Roger den välväxta om inte han ville stötta och förgylla med en gitarr till.

 Det var lite motsträvigt i början för han var ju redan med i ett band, men även han såg att det fanns möjligheter för utveckling och kanske lite tid över för oss.

 Nu var det bara en sångare och bassist som felade samt lite ljudanläggning.

 Ljudanläggning inhandlades på Musikbörsen vilken vi även har utvecklat genom att gynna vår lokala musikhandlare Berths HI FI.

 Sångaren Roger hockeyfrilla även han Pelle och Olas arbetskamrat hakade på med stora visioner.

 Nu var det bara en basist som felade och även här löste det sig med Jimmy som spelade gitarr i ett annat band.

 Nu visade det sig att Jimmy hade för många järn i elden och valde att ersätta sig själv med sin kompis Josef.  Därefter började Cristian, Pelles sambos son på piano av mäket Nord, vilket han var mycket stolt över. Tyvär var han redan då ute och sökte annan tjänst, vilket han fick i Göteborg till hans stora glädje, sen behöver vi inte säga så mycket mer om resterande utveckling av detta, men vi saknar han fortfarande som pianist, ni vet ju hur mycket ett sådant gör i ett band.

  Sen blev det så att Ola var kompis med vår nuvarande bassist Olle, som även han trubadurade i ett annat gäng på gitarr. Han besökte oss ofta i Olas källare där vi höll till för att lyssna.

 En dag erbjöd han oss sin före detta verkstad som träningslokal och då var ju det bara ett faktum att han skulle spela med oss vilket han nappade på... 4 gitarrer de ni men det funkade.

 Men även Josef fick sluta pga. skolutbildning i Markaryd, han tyckte sig inte ha tid samt ville han ju inte bromsa upp oss pga. skolarbete. Vi skulle viduareutvecklas tyckte han och få träna oberoende av honom och hans skolarbete.

 Olle var inte sen att själv erbjuda sig sin roll som bassist vilket han fortfarande sköter med bravur.

 Sommaren 2009 fick även Ola hoppa av för att han fått tillökning i familjen och tidsbrist pga. andra värderingar i livet, men han följer oss med stort intresse och vi är nöjda med allt våra avhoppare har tillfört oss

 Nu var det nya utmaningar igen att söka ny gitarrist men även detta gick smärtfritt.

 Vi träffades som vanligt på utsatt träning och diskuterade möjligheter och då kom frågan upp om KJelle som för en tid sedan slutat i JJ band.

 Vi testar och frågar sa vi. Olle fick äran att fråga och ringde samma kväll att vi fått en ny gitarrist som även han är kvar i skrivande stund.

 Den 8Maj 2010 spelade vi på en Mc träff, och i våran paus fick en liten tjej göra ett uppträde med sång och gitarr. Detta lät underbart bra så vi beslutade att hon skulle få gästspela med oss. Nu stannade det inte vid detta utan vi frågade om hon ville bli ordinarie band medlem. Svaret blev ja och hennes artistnamn är Malin.

 I samband med detta slutar Roger vår sångare. Motiveringen var att det togs ett majoritetsbeslut och att alla i bandet inte fick en chans att lämna sina synpunterpå detta. Så han tröttnade och kände sig utesluten. Informationen kom efter majoritetsbeslutet,,,,, gjort är gjort och vi få hoppas att tiden läker alla sår och att vi kan gå vidare som vänner.

 2011 Började Alexandra med oss på keybord vilket lyfte bandet ytterliggare mot höjderna, alla vet ju hur mycket en keybord gör i ett band.

 Nu visade det sig att Alexandra hade många intressen att bevaka så hon var tvungen att hoppa av. Det blev ett stort tomrum efter henne och saknad i bandet.

 1 september 2012 Efter mycket velande fram och tillbaka i bandet har nu Kjelle slutat, med han följde också Malin för att forsätta med deras sidoprojekt som de jobbade med under tiden i Nostalgia.

 Efter detta avhopp kom Bengan till oss som vår nya sångare och gitarrist samt att Ola hoppar på igen efter en tids uppehåll.

December 2012 Alexandra tillbaka igen med sina magiska fingrar o tangenter nu planeras även att dragspelet ska ingå i vissa av vår låtar.

2015-05-25 nytt besked så efter detta datum har vi Alexandra som en resurs att tillgå när vi är i behov av hjälp med någon spelning hon har för mycket att stå i för att kunna delta 100%.

Vi tackar våra tidigare bandmedlemmar för deras insatser och lojalitet i bandet.

  Tack för ordet: NOSTALGIA